Betekenisvolle trainingen

Betekenisvolle trainingen

Inhoudelijke trainingen, masterclasses, workshops en Learning & Development programma’s stelt u nauwkeurig samen voor uw mensen. Dat de locatie perfect aansluit bij het doel, de inhoud en de vorm van uw programma biedt een gewenste meerwaarde. Een omgeving waar rust en focus met elkaar gepaard gaan en een veilige plek om uit uw comfortzone te (durven) stappen. Reflectie uit de natuur is daar een waardevolle toevoeging op. De landgoederen van Castles to Meet bieden een dergelijke ambiance.

Trainingen in een kleine groep of persoonlijke coaching sessies. (Inter)actief of juist bewust naar de kern binnenin. Thema’s als communicatie, (persoonlijk) leiderschap, zelfreflectie- en ontwikkeling, vitaal en optimaal presteren. Klantgerichtheid, succesvol onderhandelen, effectieve sales en acquisitie. Allen zijn gericht op wezenlijke groei en volledig potentieel uit uw mensen halen. Een energie gevende en informele omgeving motiveert uw mensen tijdens deze leerzame momenten.

Impactvolle training vraagt om een heldere focus en een open houding van de deelnemers. Scherpe concentratie op de inhoud èn ontspanning in de eindeloze rust van buitenzijn in de natuur stimuleren dit. Vandaar dat landgoederen en buitenplaatsen een uiterst geschikte trainingslocatie vormen.

"Reflectie uit de natuur leidt tot wezenlijke groei"