Castles2meet

Haal alles uit uw team

Haal alles uit uw team

Castles to Meet landgoederen lenen zich uitstekend voor een onvergetelijke en effectieve dag teamwork. Teambuilding activiteiten op een groene locatie zijn avontuurlijk, inspirerend, succesvol en vooral leuk. En op de locaties van Castles to Meet maakt u zich los van de dagelijks routine en ligt de volledige focus op het hier, nu en uw team. Juist in deze periode waarin uw collega’s elkaar minder in levende lijve zien, is het belangrijk de teamspirit hoog te houden.

Teambuilding activiteiten

Een inspirerende dag met interessante sprekers en leerzame workshops, avontuur en daadkracht. Tijdens buitenactiviteiten in de natuur of een competitie in teams, waarbij zowel slim denken en strategische inzichten als helder communiceren en feilloos samenwerken op de proef gesteld worden.

Teambuilding is een effectieve manier om de samenwerking binnen uw team een boost te geven en het functioneren op een actieve manier te verbeteren. Plezier maken en helemaal buiten de comfortzone gaan, zijn hierbij essentieel. Specifieke doelen om als team / collega’s aan te werken, kunnen zijn:

•   de onderlinge verbinding versterken en samenwerking vergroten
•   dichter tot elkaar komen, vertrouwen opbouwen en conflicten verminderen
•   heldere communicatie bevorderen
•   teamprestaties verbeteren en met elkaar (strategische) doelen verwezenlijken

Als u wilt, helpen wij u met alle plezier om invulling te geven aan een programma op maat voor een waardevolle teambuilding dag. In ons netwerk hebben we een diversiteit aan ervaren coaches en experts om de beste kwaliteiten van uw team naar boven te halen.

Business Game “De Ronde Tafel”, “Sociale koek” bakken bij De Koekfabriek, kleiduiven schieten, schapen drijven, “Earth-Wind-&-Fire”, Help! De directeur is ontvoerd, Wie is de Mol?, Archery Tag, Highland Games, Ridder Zeskamp, Adventure Day en Expeditie Robinson zijn slechts een paar voorbeelden van teambuilding activiteiten op Castles to Meet landgoederen.

Niets is ons te gek! Dus laten we samen uw ideale teambuilding vormgeven om uw team die boost te geven. Maak plezier, ervaar en verbind op een van onze authentieke landgoederen.

"Volledige focus op het hier, nu & uw team"